jueves, 31 de mayo de 2012

Comença la tancada indefinida!

LA TANCADA HA COMENÇAT!

Ahir a les 19.00h de la tarda es va portar a terme l'enterrament de l'educació pública, des de la Subdelegació de Govern (al qual no ens hi van deixar accedir) fins al Rectorat. A la Plaça Sant Joan, durant l'enterrament, el nostre cura va llegir el manifest i van morir els fills de l'educació.
Quan vam arribar al Rectorat, a les 20.00h, vam realitzar una assemblea per decidir que començavem la tancada indefinida i les condicions que posavem. També vam decidir de fer comissions per tal de dur a terme millor les nostres tasques i coordinar-les millor.
A partir d'ara començarem una tancada indefinida, fins que es decideixin canviar les coses. Cada dia a les 20.00h es farà assemblea.


L'HORARI D'AVUI ÉS:

Mati: passaclasses
Tarda:
- 17.00h -> assemblea "Jo no pago".
- 19.30h -> Casserolada
- 20.00h -> assemblea general + sopar popular + visionat de documental ("Coconut Revolution")

Us animem a tots a que vingueu i participeu, ja que tots sou necessaris!

2 comentarios:

  1. És aquesta acampada, una tancada on s'intenten buscar solucions reals als problemes que acusen la nostra societat? O és una campada destinada a vagarejar pel rectorat durant tot el dia? S'estan organitzant comissions de treball destinades a la construcció de models teòrics i solucions? S'està emprenent alguna acció a part de la pròpia presència?

    LA LUCHA SE DEMUESTRA CON ACTOS, NO CON RASTAS.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No creemos que se pueda criticar tan gratuitamente algo sin ni siquiera conocerlo.

      La lucha de las personas que llevan rastas, al menos en este caso, es mucho mas admirable que no tu postura prejuiciosa de criticar desde detrás de una pantalla.

      De todas formas sigues invitado a venir.

      LA LUCHA SE DEMUESTRA CON ACTOS, NO CON PALABRAS.

      Eliminar