viernes, 1 de junio de 2012

Aula alliberada


AULA ALLIBERADA

Benvolgudes estudiants,

Segurament, el que us sobtarà més a l’hora d’entrar en una AULA ALLIBERADA és que hi falta un fragment de la porta. I el que també és més probable, és que penseu ràpidament en que ha estat malmès el material públic i universitari. És comprensible, però en cap cas és aquesta la realitat.

L’objectiu d’ALLIBERAR AULES no és altre que el d’oferir a la nostra lluita (la de totes) nous espais de treball i reflexió. Però tot i respectant la vida acadèmica habitual de la Facultat de Lletres, el Rector ha decidit coartar la nostra llibertat, negant el lliure ús dels espais de la universitat. Com a resposta, les estudiants que hi restem tancades, hem decidit declarar-nos insubmisses a les seves condicions, i extreure un fragment de porta de les diferents aules a les que donarem ús per a fer els debats, xerrades obertes i sales d’estudis nocturnes. EN CAP MOMENT S’HA MALMÈS EL MATERIAL.

Portant a terme aquesta acció, impedim que es tanquin aquests espais. Un cop assolits els nostres objectius (aturar l’augment del 66% entre altres), o una vegada creguem que l’espai ja no ens és útil, es tornaran a muntar les portes d’aquestes aules.

Tancada Udl, 01/06/12

2 comentarios:

  1. Hem sembla a mi que una negociació amb la universitat, haguès pogut aconseguir des de la diplomàcia la cessió d'espais, per a l'acampada. No se si s'ha intentat o no. El que sé és que aquesta acció és intrusista i en un primer moment fa mala espina i tira endarrera.

    Jo entenc molt bé que vulgeu aturar l'increment de taxes i tal. Jo tambè vull. Però heu d'entendre una cosa, sou massa pocs. i perquè sou pocs? doncs perquè d'inici sou poc pròxims a l'estudiant, les formes i els actes provoquen un rebuig en la majoria.

    Heu de procurar ser més globals, més diplomàtics i més integradors.

    ResponderEliminar
  2. Ei, em sembla genial que t'atregui més la via institucional (després de les nostres negociacions amb el rector, ens sembla inútil). No és el camí que hem escollit la majoria d'estudiants reunits aquí. Però com això és una assemblea oberta, pots venir i participar sense cap tipus d'impediment, exposar els teus punts de vista, i mirar d'encaminar-ho cap allà on hi veguis més sentit.

    I si no n'estàs convençut, pots mirar d'organitzar-te per la teva banda. Busca un grup d'afinitat, i organitza't. La lluita no ha de seguir un únic camí.

    Ara bé, si la teva intenció és anar criticant des de darrera una pantalla, millor deixem-ho.

    ResponderEliminar